ESPN: Στην 4η θέση των κορυφαίων ο Giannis

Νέα πολύ μεγάλη διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση της λίστας του ESPN με τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν στο ΝΒΑ!

Μία ακόμη χρονιά-πρόκληση είναι αυτή που ξεκινά σε λίγο για τον σταρ του Μιλγουόκι, ο οποίος θεωρείται ότι θα είναι μέσα στο τιμ των παικτών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του MVP στο τέλος της περιόδου.

Το ESPN τον τοποθέτησε στη 4η θέση της λίστας με τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, με τον Κέβιν Ντουράντ. Σύμφωνα με το έγκυρο μέσο ενημέρωσης ο Έλληνας διεθνής άσος θεωρείται ως ο πιο σοβαρός διεκδικητής για τον τίτλο του «Βασιλιά της Ανατολής», ενώ γίνεται αναφορά στις μεγάλες επιθετικές και αμυντικές του ικανότητες. ‘

Άπαντες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αναμένουν από τον Greek Freak να «κουβαλήσει στις πλάτες του» τους Μπακς και να τους οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται στα play off της ανατολικής περιφέρειας.

Η λίστα του ESPN έχει τον Ντουράντ μαζί με τον Αντετοκούνμπο στην 4η θέση, ενώ η πρώτη τριάδα περιλαμβάνει τους Τζέιμς Χάρντεν (Νο 3), Στεφ Κάρι (Νο 2) και Λεμπρόν Τζέιμς (Νο 1).

Πριν από τον Giannis βρίσκονται μερικά από τα πιο «βαριά» ονόματα του ΝΒΑ, όπως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο Αντονι Ντέιβις, ο Καουάι Λέοναρντ και ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.