Εθνική Ελλάδας: Κάλεσε Μπάλντοκ ο Πογέτ – Με 21 παίκτες η προπόνηση

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι το νέο πρόσωπο στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια του Nations League.

Ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι το νέο πρόσωπο της Εθνικής Ελλάδας, για τα παιχνίδια με Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο Γκουστάβο Πογέτ τον κάλεσε άμεσα.

Ο 29χρονος μπακ, με γιαγιά Ελληνίδα, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες των μικρών αγγλικών κατηγοριών, ενώ έχει παίξει και στην Ισλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, κλήθηκε από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Βόρ. Ιρλανδίας, του Κοσόβου και της Κύπρου για το UEFA Nations League».

Προπόνηση και ρεπό στην Εθνική
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η 5η προπόνηση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες της στο UEFA Nations League με την Βόρ. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) και το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6) και ακολούθως με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Οι παίκτες που συμμετείχαν στην προπόνηση ήταν οι εξής: Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας, Αθανασιάδης, Δουβίκας, Διούδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Σιώπης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης.

Οι διεθνείς και ο Γκουστάβο Πογέτ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή το απόγευμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.