Εθνική Μπάσκετ Ανδρών: Τιμήθηκαν Αγοραστός και Ντούγκος

Για έναν άνθρωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την παρουσία της Εθνικής Ανδρών στη Λάρισα κάνει λόγο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, βραβεύοντας τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Στην τοποθέτησή της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι ο Κώστας Αγοραστός, με προσωπική του δέσμευση και με δικές του ενέργειες έκανε πραγματικότητα την φιλοξενία της «επίσημης αγαπημένης» για πρώτη φορά στη Λάρισα. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Παράλληλα, στην ανάπαυλα της ίδιας αναμέτρησης βραβεύτηκε ένας από τους αθόρυβους αλλά σκληρούς εργάτες του ελληνικού μπάσκετ επί σειρά ετών, όπως αναφέρει η ΕΟΚ στην ανακοίνωσή της. «Ο λόγος για τον Δημήτρη Ντούγκο, ο οποίος αποτελεί συνώνυμο της ΕΣΚΑΘ, της Ένωσης Θεσσαλίας και του μπάσκετ της περιοχής. Τη βράβευση έκανε ένα δικό του «παιδί», το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνος των εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.