Εθνική Ομάδα: Κλήθηκαν Μαργαρίτης και Βουγιούκας

Τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Ιαν Βουγιούκα κάλεσε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.
Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ και ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα πάρουν τις θέσεις των Μάικ Μπράμου και Ζακ Όγκαστ, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» (20/11) για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ραντεβού των διεθνών είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα (20/11). Η αποστολή της Εθνικής είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για το Λονδίνο το πρωί της Πέμπτης (23/11) και από εκεί θα μεταβεί στο Λέστερ, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία (24/11, 21.30).

Την επομένη (25/11) θα ταξιδέψει μέσω Αθήνας για το Ηράκλειο, όπου την Δευτέρα 27/11 (17.00) θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ στον δεύτερο αγώνα της προκριματικής φάσης.

Να υπενθυμιστεί ότι αν και έχουν κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, οι διεθνείς του Ολυμπιακού (Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου) δήλωσαν πως δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής, ενώ αναμένεται σύντομα και η θέση των παικτών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ανακοινωθεί η τελική 12άδα της «γαλανόλευκης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.