Eθνική Βόλεϊ Κορασίδων: Προετοιμασία στην Πορταριά

Ως κατάλληλο σημείο προετοιμασίας για τις εθνικές της ομάδας φαίνεται ότι βρίσκει την Πορταριά η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία ανακοίνωσε ότι εκεί θα πραγματοποιηθεί το ένα από τα δύο στάδια της συγκεντρωτικής προετοιμασίας της Εθνικής Κορασίδων Κ17, ενόψει του βαλκανικού πρωταθλήματος.

Το βαλκανικό πρωτάθλημα αποτελεί τον 1ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2022, και οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας από τις 12 έως και τις 16 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Στο πλαίσιο αυτό ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος έκανε και τις σχετικές κλήσεις αθλητριών, με την προετοιμασία στην Πορταριά να πραγματοποιείται από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στο πρόγραμμα το τριήμερο 27 έως 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της Εθνικής Κύπρου.  Αντίπαλοι της Εθνικής Κορασίδων στο βαλκανικό πρωτάθλημα, μετά την προετοιμασία στην Πορταριά αλλά και στην Αθήνα, θα είναι οι Αλβανία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία και η διοργανώτρια Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, αυξάνονται οι φήμες αλλά και οι πληροφορίες που φέρουν τοπικούς παράγοντες της Μαγνησίας να επιδιώκουν τη φιλοξενία μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης βόλεϊ στον Βόλο, με τις επαφές με τη διοίκηση της ΕΟΠΕ να έχουν ήδη γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.