Αίτημα εξαίρεσης από τη Νίκη Βόλου, χωρίς να ψάχνουν άλλοθι

Η ήττα από τον Ρήγα Φεραίο έφερε στεναχώρια και προβληματισμό στη Νίκη, αλλά επειδή ό,τι έγινε δεν αλλάζει, οι διοικούντες της ομάδας έδειξαν αντανακλαστικά και σε σύσκεψη που έκαναν τη Δευτέρα το βράδυ για το πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση και πώς θα θωρακιστεί η ομάδα, πήραν κάποιες αποφάσεις, που δεν είναι ανακοινώσιμες, πέραν αυτής που αφορά την κατάθεση έγγραφου αιτήματος για εξαίρεση διαιτητών ή βοηθών που ανήκουν στην ΕΠΣΘ από αγώνες της Νίκης.

Στη διοίκηση θεωρούν ότι οι προθέσεις του Θεοχάρη, παρότι σε καμία περίπτωση δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη διαιτησία του ως άλλοθι για την ήττα, φάνηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αναμφίβολα, όταν μία μεγάλη ομάδα της πόλης, όπως η Νίκη, ζητά από την ΕΠΟ να μην ξαναπαίξει ρέφερι από την τοπική Ένωση δεν είναι καθόλου τιμητικό γι’ αυτήν κι έτσι πάρθηκε αυτή η απόφαση, που θεωρήθηκε πολύ καλύτερη από το να βγει μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Επίσης, στην κυανόλευκη διοίκηση σχολίαζαν ότι τα περί οικονομικής βοήθειας της ΕΠΟ προς τους συλλόγους με τον ορισμό ντόπιων διαιτητών στα τοπικά ντέρμπι, προκειμένου να μην υπάρχει αυξημένο εξοδολόγιο, δεν ισχύουν. Κι αυτό γιατί την Κυριακή ο ένας βοηθός ήταν από τη Λάρισα (προκύπτει αβίαστα γιατί η ΕΠΟ δεν όρισε και τον δεύτερο βοηθό από την ΕΠΣΘ) και επομένως τα έξοδα ήταν τα ίδια, ακόμη κι αν υπήρχε διαιτητικό τρίο από τη γείτονα πόλη.

Πάντως, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό ξεκίνημα, επειδή η ήττα πάντα φέρνει γκρίνια στο τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή κάποιοι ελάχιστοι οπαδοί στράφηκαν κατά των δύο αντιπροέδρων της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ.κ. Ιμεράι και Βενέτη και τους επιτέθηκαν λεκτικά για το αποτέλεσμα με τον Ρήγα Φεραίο. Γι’ αυτόν τον λόγο ο πρώτος μίλησε στο ραδιόφωνο του Blue Heart και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Βασίλης Βενέτης μένουν άυπνοι για τη Νίκη και πως δεν είναι δίκαιο να τους βρίζουν και από πάνω, ενώ δείχνοντας αρκετά εκνευρισμένος για τη διαιτησία της Κυριακής, ανέφερε πως ο πρώτος που «θα μπουκάρει», όπως είπε χαρακτηριστικά, στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σε περίπτωση νέας κακής διαιτησίας θα είναι ο ίδιος και πως δε θα ανεχθεί κανείς ξανά μέσα στη Νίκη κάτι ανάλογο.

Να σημειωθεί ότι στον κλειστό κύκλο της ομάδας έγιναν αρκετές συζητήσεις με παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση, η οποία είδε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δώσει αρνητικά δείγματα σε φιλικά ματς, είχαν απόδοση πολύ κάτω από την αναμενόμενη. Βέβαια, αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία, ψυχραιμία και φυσικά ένα σερί τεσσάρων νικών, πριν την αναμέτρηση με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, για ν’ αλλάξει το κλίμα.

Κάνει μαγνητική ο Ιορδανίδης
Τέλος, μαγνητική τομογραφία θα κάνει σήμερα ο Γιώργος Ιορδανίδης, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε στο κυριακάτικο παιχνίδι και ο οποίος τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή στο 67’ από τον Λάιο. Πάντως, ο παίκτης έφυγε κουτσαίνοντας με μπανταρισμένο τον δικέφαλο, έχοντας τράβηγμα σ’ αυτό το σημείο του δεξιού του ποδιού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.