Έτοιμη για restart η… νέα Εθνική με τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ

Να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα και να κάνει ένα restart θα επιδιώξει απόψε (15/11, 21:45) η Εθνική ομάδα, που υποδέχεται την Φινλανδία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» θα κάνει απόψε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος στις λίγες ημέρες που βρίσκεται στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα προσπαθήσει να διορθώσει κάποια πράγματα και όπως είπε χθες (14/11) στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε «θα κοιτάξουμε να ζεστάνουμε τον κόσμο».

Η Εθνική ομάδα χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα στην… μετά-Σκίμπε εποχή και για να το κάνει αυτό χρειάζεται νίκη επί της Φινλανδίας με δύο ή, περισσότερα τέρματα. Αυτό, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Αναστασιάδης παραδέχθηκε την Τετάρτη πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την ενδεκάδα που θα παρατάξει και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Βασίλης Μπάρκας, πάντως, δεν φαίνεται να χάνει την θέση του κάτω από τα δοκάρια, από κει και πέρα το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης (ή ο Λεονάρντο Κούτρης), τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάρλος Ζέκα και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ στην επιθετική τριάδα πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου, θα βρίσκονται οι Φορτούνης, Πέλκας, Μπακασέτας (ή ο Μάνταλος).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Λούκα Μπάντι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.