Έτοιμη για σούπερ πρόταση στον Κλοπ η Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μπήκε από τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου οριστικά στις καρδιές των οπαδών της Λίβερπουλ και του ιστορικού αγγλικού συλλόγου.

Η επιτυχία της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στην Τότεναμ, αλλά και η μονομαχία στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι την τελευταία αγωνιστική με τη Μάντσεστερ Σίτι, έπεισε τη διοίκηση να ποντάρει ακόμη περισσότερο στον Γερμανό προπονητή.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, για τον 51χρονο κόουτς είναι έτοιμο ένα νέο συμβόλαιο, που θα βελτιώσει σημαντικά τις ετήσιες απολαβές του: η Λίβερπουλ έχει στόχο να «κλειδώσει» την παραμονή του με μια τεράστια προσφορά, ύψους 10 εκ. ευρώ ετησίως.

Προς το παρόν, ο Κλοπ κερδίζει περίπου 7 εκατ. λίρες κι έχει συμβόλαιο για ακόμη 3 χρόνια, αλλά για να αποφύγουν τις εκπλήξεις, οι «κόκκινοι» είναι έτοιμοι αναπροσαρμογή της συμφωνίας, που θα εξασφαλίσει την παρουσία του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η σχέση μεταξύ του τεχνικού, των παικτών και του περιβάλλοντος ήταν μοναδική και η αίσθηση δημιουργίας απίστευτη. Να λοιπόν γιατί η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τον προπονητή που έφερε το 6ο Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άνφιλντ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.