Έτοιμη και πλήρης η Νίκη για το ματς της πρεμιέρας με το Στρατώνι

Με αισιοδοξία και πίστη για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου φιλοξενεί την Κυριακή (7/10) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 17.00 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ το Στρατώνι.

Η ομάδα της Χαλκιδικής είναι από τις έμπειρες της κατηγορίας, έχοντας τερματίσει την περσινή χρονιά στη μέση της βαθμολογίας (8η σε σύνολο 15 ομάδων), ενώ είχε ακόμη καλύτερα πλασαρίσματα τις προηγούμενες χρονιές, και αποτελεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλο από τη μία, στα μέτρα της Νίκης από την άλλη, με τους κυανόλευκους του Λάμπρου Πρέκα να επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Ο Φώτης Τάσσος, που είχε πρόβλημα στη μέση, μπήκε τις τελευταίες μέρες σε πιο δυνατούς ρυθμούς, ο Διγενής δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί και θα δει ο Λάμπρος Πρέκας πόσο μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, ενώ ο Τασιούδης τελικά μπορεί να τρόμαξε πολλούς στο φιλικό με τον Έσπερο Λαμίας με τον τραυματισμό του στην κνήμη, αλλά τον ξεπέρασε και θα δώσει κανονικά το παρών.

Οι κυανόλευκοι, που θα είναι πλήρεις, όπως όλα δείχνουν, αυτό που θέλουν είναι να επιβάλλουν το στυλ παιχνιδιού τους, που είναι ο γρήγορος ρυθμός, αφού στο σετ παιχνίδι το Στρατώνι, που είναι αλλαγμένο φέτος στην περιφέρεια, είναι αρκετά ικανό. Ουσιαστικά η Νίκη θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση του πρώτου τετάρτου κόντρα στον Έσπερο Λαμίας.

Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης τονίζεται:

“Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος της σεζόν, η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου προσκαλεί τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν σε μια σημαντική νίκη.

Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα, για να συνεχίσουμε!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν

Οι αθλητές της ακαδημίας μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα”.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής:

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Γέφυρας 17.00 Γέφυρα-Ελευθερούπολη

Βικάλας 17.00 Φίλιππος Β.-Ανατόλια

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Ερμής Λαγκαδά

Φαρσάλων 17.00 Φάρσαλα-Προποντίς

Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Έσπερος Λαμίας

Ν. Ιωνίας 17.00 Νίκη Βόλου-Στρατώνι

Κοϊμτζόγλου-Αγραφιώτης Τζ. (Μόρφη)

Νεάπολης Θ. 17.00 Μακεδονικός-Φαίακας

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου

Μ. Τσικίνας 17.00 ΧΑΝΘ-ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.