Ετοιμάζεται για ανανεώσεις ο ΓΣ Αλμυρού

Πηγή φώτο: athleticlarissa.gr

Σε μαζικές ανακοινώσεις αναμένεται να προχωρήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού, καθώς ήδη η διοίκηση του σωματείου έχει φτάσει σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, που είτε θ’ ανανεώσουν την παρουσία τους στο δυναμικό ή θα προστεθούν ως μεταγραφές.

Ήδη διοίκηση και προπονητής (Αλέξανδρος Κούρτογλου) έχουν μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την τελευταία περίοδο με τον ΓΣ Αλμυρού στη Γ’ Εθνική, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική πορεία, ανάλογη πρωταθλητισμού, στο δεύτερο μισό του τελευταίου πρωταθλήματος. Ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου θέλει να προχωρήσει στην ανακοίνωση όλων των παικτών μαζί, όσον αφορά τουλάχιστον τις παραμονές, ενώ από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις των μεταγραφών.

Όσον αφορά λοιπόν τις νέες προσθήκες, είναι δεδομένο ότι έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με κάποιους από αυτούς που αποτέλεσαν μεταγραφικoύς στόχους. Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου θα ακολουθήσει και η επισημοποίηση των συμφωνιών, με τον ΓΣ Αλμυρού να έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, δεδομένων και των συνθηκών για τη νέα χρονιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.