Ετοιμάζεται για…. επαναπατρισμό ο Νίκος Μπουντούρης

Τα πλάνα του Βολιώτη παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ο Νίκος Μπουντούρης άφησε τον Βόλο και τον Ολυμπιακό για χάρη του ΠΑΟΚ, με τα πλάνα… επαναπατρισμού να εξετάζονται πλέον από τη μεριά του παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή!

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου ακολούθησε μία μπασκετική πορεία σαν σε όνειρο, με κατάκτηση κυπέλλου Κυπελλούχων, Κόρατς, και Ευρωλίγκας, και έχοντας αγωνιστεί επίσης για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Μακεδονικό, Μαρούσι και Ολυμπιάδα Πάτρας. Από τις βασικές επιλογές άλλωστε για την Εθνική Ελλάδος στη θέση του πλέι μέικερ, ο 50χρονος Νίκος Μπουντούρης συνεχίζει να καθοδηγεί στο παρκέ ως προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών και ετοιμάζεται να αναπτύξει τη δράση του και στον Βόλο.

Το ίδιο έχει κάνει άλλωστε και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφού εδρεύει άλλωστε στη συμπρωτεύουσα και στα πλάνα του πλέον ο Βόλος γίνεται βασικός πρωταγωνιστής. Τώρα, αν θα έχει και «ερυθρόλευκο» χαρακτήρα η δραστηριοποίησή του στον Βόλο, οι γνώστες των κινήσεων Μπουντούρη παραπέμπουν στη σχετική συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση που θα διοργανωθεί!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.