Ετοιμάζεται για τη Χαλκίδα ο Βόλος 2004

«Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα»

Έχοντας πάρει αυτό που ήθελε στην πρώτη αγωνιστική, ο Βόλος 2004 προετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα της δεύτερης ημέρας στην Α’ Εθνική Γυναικών, με αντίπαλο το… άγνωστο των Αβαντίδων Χαλκίδας.

Πρόκειται όπως έχουμε αναφέρει ξανά για μία ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά η διαμάχη του καλοκαιριού ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητικό επιτελείο-παίκτριες άλλαξαν τελείως τη μορφή τους. Ωστόσο οι παίκτριες της Έλενας Κουσκούνη δεν θέλουν να επηρεαστούν, ούτε από το νικηφόρο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, ούτε από τα ελλιπή στοιχεία για τον ερχόμενο αντίπαλο, την Κυριακή στις 15:00.

Σκόρερ μεταξύ άλλων του Βόλος 2004, η Χρύσα Βέτσικα, δίνει το σύνθημα για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, δίνει το στίγμα για το ερχόμενο παιχνίδι μέσω του «Magnesiasports». «Είμαστε πολύ χαρούμενες που η επιστροφή μας στην Α εθνική συνοδεύτηκε με νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω και των καιρικών συνθηκών αλλά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε» αναφέρει για την επικράτηση επί της Καστοριάς, ενώ για την αναμέτρηση στη Χαλκίδα σημειώνει: «Το επόμενο παιχνίδι είναι με μια ομάδα την οποία δεν την γνωρίζουμε. Παρόλ’ αυτά θα την αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα όπως και όλα τα παιχνίδια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.