Ετοιμάζεται για την 1η αγωνιστική η Αργώ Βόλου

Σε ρυθμούς 1ης αγωνιστικής κινείται πλέον η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου, καθώς το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται τον ΦΓΣ Πρέβεζας, για την πρώτη αγωνιστική της Α2 Γυναικών, όσον αφορά τη Β’ Ζώνη και τον Β’ Όμιλο, στον οποίο έχει τοποθετηθεί το βολιώτικο σωματείο.

Οι παίκτριες της Αργούς προετοιμάζονται εντατικά, θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, και με την ανανέτρηση ν’ αρχίζει στις 18:00 στο κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς. Παράλληλα, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε και τους διαιτητές και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκαν οι κκ Χουλιαρόπουλος και Παρασκευάς, ενώ στη γραμματεία θα βρίσκεται η κα Μακρυγιάννη.

Από εκεί και πέρα, ένα ενδιαφέρον στατιστικό έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΟΠΕ, για τις αλλοδαπές παίκτριες των πρωταθλημάτων Γυναικών, με εννέα συνολικά να αγωνίζονται σε ομάδες της Α2 Εθνικής. Οι δύο από αυτές βρίσκονται μάλιστα στην Αργώ, με την Πωλίνα Προκούντινα να προέρχεται από τη Ρωσία και την Χριστίνα Αρεστή από την Κύπρο, όπως έχουν δηλωθεί από τους συλλόγους. Στον ΦΓΣ Πρέβεζας εξάλλου αγωνίζεται η Ουκρανή Βαλέρια Πάρσινα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.