Ετοιμάζεται για την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου

Δύσκολη αποστολή έστω και στην έδρα του έχει και ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού την Κυριακή θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, με το παιχνίδι να κρύβει πάρα πολλές παγίδες για το σύνολο του Γιώργου Βλιώρα.

Αυτό έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή στους παίκτες του ο έμπειρος τεχνικός, υπολογίζοντας σχεδόν σε όλους για το παιχνίδι της Κυριακής, με εξαίρεση του Μητσόπουλο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα που τον έχει κρατήσει πίσω (δεν αγωνίστηκε ούτε στη Βέροια) και δεν δείχνει να το έχει ξεπεράσει ακόμη…

Την επικινδυνότητα του αντιπάλου μαρτυρούν εξάλλου και τα αποτελέσματα που έχει πάρει η Αναγέννηση Καρδίτσας έως τώρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας μάλιστα ένα ενδιαφέρον έμψυχο δυναμικό με αρκετούς έμπειρους αλλά και νεαρούς φιλόδοξους παίκτες. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τρεις ήττες αλλά έχουν χάσει μόνο από τους πρωτοπόρους Αίολο Τρικάλων και Νίκη Βόλου και στα Γιάννενα λύγισαν στην παράταση με μόλις έναν πόντο λιγότερο από την τοπική ομάδα. Εξ ορισμού λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να εμφανίσουν ένα πολύ καλό πρόσωπο για να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το ροζ φύλλο αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.