Ετοιμάζεται για τις Αβαντίδες ο ΝΠΣ Βόλος

Ενώ σκέφτεται και τα θεσσαλικά ντέρμπι

Mε τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη ο ΝΠΣ Βόλος, μένοντας στο 0-0 με τον Άρη Θεσσαλονίκης, και πλέον προετοιμάζεται για το εξ αναβολής παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο τις Αβαντίδες Χαλκίδας.

Αγωνιστικά, η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη είναι σε καλή κατάσταση. Όλες οι παίκτριες είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα και από εκεί και πέρα η προπονήτρια της βολιώτικης ομάδας αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο της συμμετοχής βάσει της δυναμικότητας του αντιπάλου. Ωστόσο αυτό που προέχει για την Έλενα Κουσκούνη και τις παίκτριές της δεν είναι ο αγώνας με τις Αβαντίδες, αλλά η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, η οποία θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου, ενώ αναμένεται να οριστεί και ένα ακόμη θεσσαλικό ντέρμπι εντός, αυτό με τα Τρίκαλα 2011.

Ο αντίπαλος είναι ο πλέον αδύναμος της κατηγορίας και ουσιαστικά αποφάσισε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών την τελευταία στιγμή, έχοντας διοικητικά και αγωνιστικά θέματα να επιλύσει. H λογική λέει ότι ο Βόλος 2004 θα επικρατήσει εύκολα και θα φτάσει τους 15 βαθμούς, και θα πιάσει στην 4η θέση την Καστοριά, ενώ θα περάσει πάνω από τις Ελπίδες Καρδίτσας, που στη βαθμολογία της ΕΠΟ έχουν 12 βαθμούς. Πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ με 33, ακολουθούν τα Τρίκαλα 2011 με 19, και η ΑΕΛ είναι στην τρίτη θέση με 18.

Aπό την άλλη οι Αβαντίδες είναι στην όγδοη και τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς, και 0-45 τέρματα, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Βόλος 2004 είχε επικρατήσει εύκολα σε βάρος της ομάδας της Χαλκίδας χάρη στο τελικό 0-5…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.