Ετοιμάζεται για το τουρνουά ο Ολυμπιακός Βόλου

Για το τουρνουά βόλεϊ που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται η ομάδα γυναικώντ του Ολυμπιακού Βόλου, με τη συμμετοχή της Αργούς, του ΓΣ Βόλου, της Νίκης Βόλου, του Φιλαθλητικού-Λαρισαϊκού και του ΓΣ Νίκαιας, με τις αναμετρήσεις ν’ αναμένονται αρκετά ενδιαφέρουσες. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκες» έχουν υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και ήδη έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Η ομάδα προπονείται εδώ και καιρό πλέον υπό τις οδηγίες του Περικλή Ξύδη, με τον έμπειρο προπονητή να έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ. Όπως ανακοινώθηκε, αυτό έχει ως εξής:

Διαγώνιες: Βλαχούτσου Νάντια, Βασιλεία Μάντσιου, Ελισάβετ Ιωακειμίδου, Δέσποινα Καλογήρου.

Κεντρικές: Ειρήνη Γκισγκίνη, Νίκη Κούση, Ελίνα Στεργιοπούλου, Ευτυχία Χασιώτη, Νατάσα Μαλλιάρα, Ελένη Μιχαηλίδου.

Λίμπερο: Έφη Γκόντα, Φένια Μαργαρίτη, Μαρία-Ξένια Ξύδη.

Πασαδόροι: Θεοδώρα Γώγου.

Ακραίες: Έλενα Καββαδία, Μαριάννα Μανέα, Σοφία Παπαθανασίου, Σοφία Πάτση, Κατερίνα Ρακοβίτη, Σταματιάνα Γερογιάννη, Σοφία Κατσικογιάννη, Καούνα Βαρβάρα.

Πάντως η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών δεν αποκλείει να υπάρξουν και άλλες προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας. Τέλος, και σχετικά με το τουρνουά, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι οι συμμετέχοντες και  χορηγοί της εκδήλωσης θα προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν στο Γηροκομείο Βόλου και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών λόγω των μέτρων προστασίας  από τον COVID 19  ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας (θερμομέτρηση, απολύμανση κλπ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.