Ετοιμάζεται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΔΥΒ

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας θα διεξαχθεί για 40η φορά στις 11 και 12 Νοεμβρίου και όπως ανακοίνωσε ο ΣΔΥ Βόλου, οι ομαδικές εγγραφές άνοιξαν, και τα μέλη του ετοιμάζονται να συμμετέχουν με την πολυπληθέστερη ομάδα της ιστορίας του στη διοργάνωση.

Εγγραφές θα γίνονται κάθε Τετάρτη, από την Τετάρτη 24 Μαΐου ως και την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο στάδιο ΕΑΚ Βόλου από ώρα 19.00 ως 20.00, αρχής γενομένης δηλαδή από σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου.

Επίσης εγγραφές θα γίνονται εναλλακτικά με αποστολή των στοιχείων στο mail του συλλόγου [email protected] και κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό του συλλόγου ώστε κατόπιν ο ΣΔΥΒ να το στείλει στη διοργάνωση / ξενοδοχείο / λεωφορείο.

Εφόσον κάποιο μέλος αδυνατεί να ακολουθήσει κάποιον από τους παραπάνω τρόπους, μπορεί να επικοινωνεί για εγγραφή με τον Κώστα Παλάντζα, τηλ. 6993953012, ή να το αναθέσει σε άλλο μέλος-φίλο του.

Όσοι δεν κάνουν κράτηση-πληρωμή για λεωφορείο/ξενοδοχείο και θελήσουν αργότερα να ζητήσουν, θα πάρουν θέση μόνο εφόσον θα υπάρχει διαθεσιμότητα. Αν κάνουν κράτηση-πληρωμή από τώρα, θα είναι εξασφαλισμένοι οριστικά.

Εγγραφές και για τον 17ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ο 17ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων.

Οι εγγραφές από τον ΣΔΥ Βόλου θα γίνονται με τον ίδιο τρόπο που αναφέρονται παραπάνω για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (κάθε Τετάρτη στο ΕΑΚ 19.00 ως 20.00, ή με κατάθεση στον λογαριασμό, ή με επικοινωνία με τον Κ. Παλάντζα στο 6993953012). Με τον ίδιο τρόπο θα γίνονται οι εγγραφές και για όποιον ακόμη αγώνα θα ανοίγουν οι εγγραφές προσεχώς.

6ος ο Δοδοντζίδης στον 11ο Ολύμπιο Δρόμο 180 χλμ

Μεγάλο αγώνα πραγματοποίησε ο Χαράλαμπος Δοδοντζίδης στον 11ο Ολύμπιο Δρόμο Αρχαία Νεμέα – Αρχαία Ολυμπία 180 χιλιομέτρων. Τερμάτισε στην 16η θέση μεταξύ των 81 συμμετεχόντων, ύστερα από 24 ώρες 41 λεπτά 05” εντυπωσιακής προσπάθειας. Ο αγώνας ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Μαΐου και ήταν ο μοναδικός που διεξήχθη στην εβδομάδα, λόγω των εθνικών εκλογών της 21ης του μήνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.