Ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς

Κοντά στους «ερυθρόλευκους» ο 28χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός

Την υπόσχεση για ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας θέλει να κρατήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον 28χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, που είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στην ΑΕ Ασπροπύργου!

Ο ύψους 1.88 μ. αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Ασπροπύργου από τον Δεκέμβριο μέχρι και πρότινος, για να αναχωρήσει στη συνέχεια για το Βελιγράδι, περιμένοντας το οριστικό «ok» από την πλευρά της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό την πρωτεύουσα της Μαγνησίας και να ενταχθεί στην ομάδα. Ο Φιλίποβιτς έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στη θητεία του στον Ασπρόπυργο, όντας βασική επιλογή του Γιώργου Βαζάκα για την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Σέρβος αμυντικός είχε ξεκινήσει την πορεία του από την Τσουκαρίτσκι, για να αγωνιστεί κατά σειρά στη συνέχεια στις Μλάντοστ, Σλόγκα Ποζέγκα, Σίλεκς (Βόρεια Μακεδονία), Μέταλατς, και Αλ Σαμπάμπ (Κουβέιτ).

Αν συνυπολογίσει κανείς και το ότι άμεσα ο Αργεντίνος επιθετικός Μπρούνο Μπαράνκο ετοιμάζεται να βρεθεί στον Βόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, βλέπει τη διοίκηση να είναι αποφασισμένη και να πραγματοποιεί κινήσεις για να ενισχύσει την ομάδα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ασχέτως κατηγορίας, και παρά τις τελευταίες αποχωρήσεις παικτών. Οπότε αναμένονται και άλλες μεταγραφικές προσθήκες.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.