Ετοιμάζεται για Βέροια η Νίκη Βόλου

Οριακή χρονικά η άφιξη των Μιράντα και Σιαφά

Στους ρυθμούς που θέλει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου πλέον για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας εκτός έδρας, την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 14:45, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Το μεγάλο ερωτηματικό αυτήν τη στιγμή αποτελούν οι δύο παικτες από την Ισημερινή Γουινέα, οι Χοσέτε Μιράντα και Όσκαρ Σιαφά που έλειπαν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική ομάδα της χώρας τους, και δεν αποκλείεται οριακά να προφτάσουν επιστρέφοντας την ερχόμενη Παρασκευή στην Ελλάδα. Ωστόσο για να είναι 100% σίγουρος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κάνει τα πλάνα του χωρίς να τους υπολογίζει, με την ομάδα να έχει δείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά και με ελλείψεις, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό την προηγούμενη Κυριακή. Αυτό που ίσως αναζητεί η Νίκη αυτήν τη στιγμή είναι η συνέπεια στο σκοράρισμα, κάτι που έλειψε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά και στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Μακεδονικό, βρίσκοντας λύσεις στο δεύτερο με τους Τζιώρα και Κρητικό. Ωστόσο και στα δύο παιχνίδια αναζήτησε το γρήγορο γκολ που θα έλυνε τα πόδια των παικτών, έστω και αν αυτό δεν ήρθε.

Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα σε σημαντικό βαθμό δεν φαίνεται να υπάρχουν για τους «κυανόλευκους». Έτσι, το τεχνικό επιτελείο της Νίκης έχει την ευκαιρία να καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του, κατανοώντας ότι η Βέροια είναι επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα της από τη μία, και από την άλλη βάσει του ότι χρειάζεται βαθμούς, καθώς είναι αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, όντας 12η με μόλις 13 βαθμούς στη συγκομιδή της… Από την άλλη η Νίκη θέλει να πάει με το κέρδος των τριών βαθμών και την καλή ψυχολογία στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ στον Βόλο, μία αναμέτρηση που κρίνει σε σημαντικό βαθμό την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.