Ετοιμάζεται για Βόλο ο Ιάλυσος

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ιάλυσου Ρόδου για την επικράτηση επί του Αιγάλεω την περασμένη αγωνιστική (1-0), με τους Ροδίτες να ετοιμάζονται και αυτοί πλέον για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Η προετοιμασία ξεκίνησε και όπως αναφέρεται θα συνεχιστεί μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει η αποστολή για τον Βόλο.

Το προπονητικό δίδυμο του Ιάλυσου, Βαγγέλης Χοσάδας και Αγαπητός Αμπελάς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Χειμωνέττου, που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκαν τα παιχνίδια με την Νίκη Βόλου και τον Ιωνικό Νικαίας για να εκτίσει την ποινή του, όπως και του επίσης τιμωρημένου Μάρκου Μαραγκουδάκη, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αθλητές είναι διαθέσιμοι, καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή άλλες τιμωρίες.

Παράλληλα οι Ροδίτες αναμένουν και τον Σέρβο Ματίας Τάντιτς που προσφάτως εντάχθηκε στο δυναμικό του Ιάλυσου και αναφέρεται ότι το δελτίο του ποδοσφαιριστή έχει ήδη εκδοθεί. Τέλος, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην ομάδα δοκιμάζεται ένας Αμερικανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου να τσεκάρει της ικανότητές του μέσα στην εβδομάδα και θα κάνει την εισήγησή του στην διοίκηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.