Ετοιμάζεται να «τινάξει τη μπάνκα» η Ρεάλ για την απόκτηση του Εμπαπέ

Πρόταση που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ύψους 400 εκ. ευρώ, ετοιμάζεται να καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ!

Η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» αποκαλύπτει ότι ο Γάλλος διεθνής επιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν και οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία του προπονητή των «μερένγκες».

Ο Εμπαπέ έχει «μπει στο μάτι» της «Βασίλισσας» από τη σεζόν 2016/2017, όταν έκανε ανήκε στη Μονακό. Μετά από τρία χρόνια, ο νεαρός σταρ των «πρωτευουσιάνων» έχει κατακτήσει το Μουντιάλ του 2018 με τους τρικολόρ και ήδη μετρά 67 γκολ και 31 ασίστ σε 104 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα των πρωταθλητών.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρεάλ ετοιμάζεται να προσφέρει «γη και ύδωρ» στην Παρί, με πρόταση που θα φτάνει τα 400 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Εμπαπέ.

Χρήματα που είναι σχεδόν τα διπλάσια από όσα δαπάνησε το καλοκαίρι του 2017 η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας για να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, με τους Μαδριλένους να απειλούν σε μία τέτοια περίπτωση να σπάσουν φυσικά το παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ που είναι τα 222 εκατομμύρια ευρώ της Παρί για τον Βραζιάνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.