Έτοιμες για την Καβάλα οι γυναίκες της Νίκης

Για τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής απέναντι στους Πάνθηρες

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παίκτριες της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καθώς πήραν τη νίκη-πρόκριση στη δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον οποίο και κέρδισαν σχετικά άνετα με 49-35. Ωστόσο θέλουν να έχουν και συνέχεια και έτσι αύριο Κυριακή αντιμετωπίζουν τους Πάνθηρες Καβάλας εκτός έδρας, αισιοδοξώντας ότι θα επιστρέψουν στη βάση τους με ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους.

Η ομάδα της Νίκης δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και η ψυχολογία ανέβηκε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ένα πιθανό θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πάνθηρες θα φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη για τη συνέχεια, τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά, αφού επόμενος αντίπαλος θα είναι ο πανίσχυρος στο γυναικείο μπάσκετ Ολυμπιακός Πειραιώς. Οπότε το επόμενο παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη νικήτρια ομάδα της Κυριακής.

Πάντως, ο μεγάλος στόχος της Νίκης έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, εκεί όπου θα διεκδικήσει σε πρώτη φάση την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο μπορεί.