Έτοιμη για την πρόκριση η AEK

 

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς καλείται να δώσει η ΑΕΚ απόψε, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στο Αγρίνιο, επί του Παναιτωλικού με 2-0 και η ψυχολογία είναι με το μέρος τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Ελβετούς οι οποίοι πριν από τέσσερις ημέρες έδωσαν έκαναν με το δεξί πρεμιέρα, επικρατώντας με 1-0 της Σιόν.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς απρόοπτα, το απόγευμα της Τετάρτης στο Kybunpark, την έδρα της Σεντ Γκάλεν, με τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού να είναι κάτι παραπάνω από αυστηρά.

Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την Ένωση να καταφέρει να μπει στους ομίλους του Europa League.

«Η πρόκριση στους ομίλους του Europa είναι πολύ σημαντική για το κλαμπ, όχι… ειδικά για μένα, γιατί η ομάδα πρέπει και πάλι να γίνει ορατή στην Ευρώπη. Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και είναι σημαντικό για το πρεστίζ του κλαμπ», σχολίασε ο Καρέρα.

Από την πλευρά του ο Αντρέ Σιμόες, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας δήλωσε πως θέλει να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα στην Ευρώπη.

«Έχω ζήσει πολύ σημαντικά πράγματα με την ΑΕΚ στην Ευρώπη, όπως το μεγάλο αήττητο που κάναμε και θέλω να τα ζήσω και πάλι. Πρέπει να τα επαναλάβουμε».

Το ματς της ΑΕΚ με την Σεντ Γκάλεν θα διευθύνει ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, από την 1η κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέρεθ, Ροντρίγκεθ και 4ο τον Ρόχας.

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν τότε θα βρει στον δρόμο της για τα Play Off του Europa League, τον νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ-Ντέσνα.

gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.