Ετοιμη σε μεγάλο ποσοστό η λίστα παικτών του Χοβέ

Παρά τη ρευστότητα, όσον αφορά την κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα, Ρήγας Στύλλας και Ισαάκ Χοβέ δε σταματούν να δουλεύουν, προκειμένου να δημιουργήσουν τη Νίκη Βόλου της Φούτμπολ Λιγκ, βάσει του αγωνιστικού πλάνου του Ισπανού.

Ο Χοβέ, όπως είναι φυσικό, είναι λάτρης της ισπανικής ποδοσφαιρικής σχολής, με γρήγορο κι επιθετικό τρόπο παιχνιδιού. Απαιτεί να έχει σε κάθε θέση ποδοσφαιριστές με υψηλή ταχύτητα, αθλητικότητα κι άριστη φυσική κατάσταση, προκειμένου να εφαρμόσει ένα αγωνιστικό πλάνο συνεχόμενης κι ασφυκτικής πίεσης στην εκάστοτε αντίπαλη ομάδα και με γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση κι αντιστρόφως. Πιο συγκεκριμένα, σε συζητήσεις που είχαν Ρήγας Στύλλας και Ισαάκ Χοβέ, συμφώνησαν πως πρέπει να αποκτηθούν ακραίοι οπισθοφύλακες που μπορούν να αγωνιστούν ως full-back, ενώ οι παίκτες-κλειδιά της εντεκάδας θα είναι μεσοαμυντικά στον άξονα. Οι δύο άνδρες ψάχνουν στην αγορά για έμπειρους και γρήγορους κεντρικούς αμυντικούς και κεντρικούς μέσους, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το ομαλό transition της ομάδας από την επιθετική στην αμυντική της κατάσταση και να αποφεύγονται οι επικίνδυνες φάσεις στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν σε κάθε θέση, σε συνδυασμό με τους παίκτες του περσινού ρόστερ που θα ανανεώσουν, έχει διαμορφωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και ήδη ο κ. Στύλλας έχει επικοινωνήσει σχεδόν με όλους αυτούς, προκειμένου να τους υποβάλει μία διερευνητική πρόταση συνεργασίας. Ασφαλώς, όπως έχουμε τονίσει, αυτές τις μέρες ο Χοβέ θα δει ποδοσφαιριστές ελεύθερους στο τουρνουά που διοργανώνει αυτές τις μέρες η ισπανική ομοσπονδία στη Μούρθια.

Να σημειωθεί πως στη Νίκη αισιοδοξούν ότι θετικές εξελίξεις, όσον αφορά το θέμα του Ηρακλή, θα προκύψουν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Με το που η κατάσταση αυτή οριστικοποιηθεί, οι άνθρωποι της ομάδας θα κλείσουν άμεσα εισιτήρια επιστροφής του Ισαάκ στην Ελλάδα, προκειμένου να αρχίσει να δουλεύει με περισσότερη ένταση και μεθοδικότητα για τη Νίκη της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.