«Έτοιμο για τον Ηρακλή με 15.000 θέσεις το Καυτανζόγλειο τον Σεπτέμβριο»

Μια πλήρη ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί στο Καυτανζόγλειο, όπου αναμένονται εργασίες, προκειμένου να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο, για να φιλοξενήσει τον Ηρακλή, έκανε ο αθλητικός παράγοντας Μπάμπης Ανδρεάδης, μιλώντας στον Focus 103,6 Fm και στην εκπομπή του Νίκου Πετρουλάκη και μεταξύ άλλων τόνισε: «Το γήπεδο σήμερα έχει άδεια για 6.000 θέσεις, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια κερκίδα. Τα προβλήματα είναι στην κερκίδα των επισήμων, υπάρχει πρόβλημα στατικότητας και θα γίνει η σχετική μελέτη, για να μπορέσει να αποκατασταθεί η ζημιά.

Αυτό μπορεί να γίνει με δυο τρόπους, είτε να ξηλωθούν όλα τα καθίσματα, να γίνει μόνωση κερκίδων και να ξαναμπούν τα καθίσματα, είτε με άλλο τρόπο που θα ανακοινωθεί από την επιτροπή διοίκησης και τον νέο μάνατζερ του σταδίου. Στόχος είναι να παραδοθεί το στάδιο στις αρχές Σεπτεμβρίου, με πάνω από 15.000 θέσεις, έτοιμες να υποδεχθούν τους φιλάθλους του Ηρακλή».

Εν τω μεταξύ σήμερα (12/6) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα σε Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και Στράτο Ευγενίου σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης στις 4 το απόγευμα με στόχο το οριστικό deal, που θα φέρει τις υπογραφές για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον «Ημίθεο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.