Έτοιμος για άνοδο στην Α2 πόλο Ανδρών ο ΟΕΑΝΑΒ

Παίρνοντας μόνο νίκες στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (3/7) οι αγώνες στους τρεις από τους τέσσερις Ομίλους της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, με τον ΟΕΑΝΑΒ να κάνει το 3/3 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου και να παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλό του αλλά και την πρόκριση στους ομίλους ανόδου.

Όπως αναφέρει και η ΚΟΕ, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο οκτώ) θα παίξουν σε δύο ομίλους ανόδου στα πλέι οφ (14-16 Ιουλίου) για την άνοδο στην Α2 Ανδρών (ανεβαίνουν οι δύο πρώτες), ενώ οι τελευταίες ομάδες των τεσσάρων ομίλων (σύνολο τέσσερις) πάνε στον Όμιλο Καθόδου (14-16 Ιουλίου) για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία στον όμιλο του ΕΑΚ Βόλου έχουν ως εξής:

ΧΑΝΘ – ΟΕΑΝΑΒ 6-11, ΑΠΣ Οξυγόνο – ΠΑΣ Φοίβος 8-7, ΟΕΑΝΑΒ – ΑΠΣ Οξυγόνο 16-7, ΧΑΝΘ – ΠΑΣ Φοίβος 12-13, ΠΑΣ Φοίβος – ΟΕΑΝΑΒ 10-19, ΑΠΣ Οξυγόνο – ΧΑΝΘ 4-13.

Η βαθμολογία

  1. OEANAB 9
  2. ΧΑΝΘ 3
  3. ΑΠΣ Οξυγόνο 3
  4. ΠΑΣ Φοίβος 3

Μαζί με τον ΟΕΑΝΑΒ λοιπόν ακολουθεί και η ΧΑΝΘ στα πλέι οφ και στους ομίλους ανόδου, ενώ εκεί θα βρεθούν και οι ΝΟ Ναυπλίου, Μίλων, ΝΟ Αγίου Νικολάου και ΝΟ Ρεθύμνου. Απομένουν επίσης οι αγώνες του Ομίλου Αττικής της Β’ φάσης θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο (9-10/07).

Ο ενθουσιασμός για την επιτυχία της ομάδας πάντως είναι ιδιαίτερα φανερός στις τάξεις του ΟΕΑΝΑΒ, με τα μέλη του να τονίζουν (τουλάχιστον μέσω social media) ότι ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε… «Πλέι οφ κύριοι. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη… Πρώτοι και καλύτεροι!» αναφέρει σχετική ανάρτηση μετά τις τρεις νίκες στο κολυμβητήριο του Βόλου και προφανώς έπεται συνέχεια όπως φαίνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.