Ετοιμος για την πρόκληση ο Τσιτσιπάς

Με βασικό «όπλο» την πνευματική συγκέντρωση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του. Ο Ελληνας πρωταθλητής, θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι (15:50) στο «Φιλίπ Σατριέ» τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με έπαθλο μία θέση στον τελικό του φημισμένου Ρολάν Γκαρός.

Ο «Tsitsifast» παίζει εξαιρετικό τένις στο τουρνουά της γαλλικής πρωτεύουσας, με αποκορύφωμα την εκπληκτική απόδοση του στον προημιτελικό, έναντι του Ρώσου, Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Με απίστευτη ψυχραιμία και στοχοπροσήλωση, ο Τσιτσιπάς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον «κακό δαίμονα» του (σ.σ. πριν τον αγώνα ο Ρώσος μετρούσε έξι νίκες σε επτά αναμετρήσεις) και επικρατώντας με 6-3, 7-6, 7-5, έβαλε …παρακαταθήκη για ανάλογες εμφανίσεις στην συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο Γερμανός πρωταθλητής, δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στον Ιταλό, Αλεξάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και πήρε το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό μες 6-4, 6-1, 6-1.

Ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει επτά φορές στο παρελθόν τον Ζβέρεφ, με τον Ελληνα τενίστα να κυριαρχεί, καθώς μετρά πέντε νίκες, έναντι μόλις δύο του Γερμανού, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό, θα γίνει η «μάχη γιγάντων», ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.