Έτοιμος να «γράψει ιστορία» ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος να «γράψει ιστορία» στο «Μολινό» είναι ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει απόψε (6/08, CosmoteSport 1 22:00) την Γουλβς, στη ρεβάνς των «16» του Europa League (πρώτο ματς 1-1 στο Καραϊσκάκη).

Οι «ερυθρόλευκοι», παρά την ξαφνική απώλεια του βασικού τους γκολκίπερ, Ζοζέ Σα, αλλά και την απουσία του τιμωρημένου, Σεμέδο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να προκριθούν στο final-8 της διοργάνωσης, μετά από περίπου 22 χρόνια.

Περίπου 5 μήνες μετά την πρώτη αναμέτρηση (μέσα Μαρτίου) και λίγο πριν μπει «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο μίας εκ των καλύτερων ομάδων της εφετινής Premier League.

Για να βρεθούν στην τελική φάση του θεσμού, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία, θα πρέπει η ελληνική ομάδα να νικήσει ή, να έρθει ισόπαλη με 2 γκολ και πάνω. Η αποστολή των Πειραιωτών είναι δύσκολη, αλλά το ίδιο είχε συμβεί και με την Άρσεναλ και στο φινάλε πανηγύρισαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει με 4-3-3. Όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα θα αποτελείτε από τους: Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας. Γκιγιέρμε, Καμαρά , Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη με βάση τα ρεπορτάζ που έρχονται από την Αγγλία ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα κατεβάσει τους: Πατρίσιο, Σάις, Μπόλι, Κοαντί, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Νέβες, Τζόνι Ότο, Τραορέ, Ζότα και Χιμένεθ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.