Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ο Σαρακηνός και με Αραμπατζή!

Σημαντική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή του συλλόγου

Ο Σαρακηνός ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, θέλοντας και πάλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ακόμη και το βήμα παραπάνω, με τη διοίκηση να σημειώνει σημαντική μεταγραφική επιτυχία, αποσπώντας το «ναι» του 26χρονου επιθετικού Θανάση Αραμπατζή!

Ο Αραμπατζής προέρχεται από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, η διοίκηση του οποίου επιθυμούσε την παραμονή του, με τον παίκτη τελικά να απαντά θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Σαρακηνός, με τον σύλλογο να προσθέτει ποιότητα και πολλές δυνατότητες στην επιθετική του γραμμή. Όντας στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, ο Αραμπατζής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕ Διμηνίου, στους Νέους των Ολυμπιακού Πειραιώς και Ολυμπιακού Βόλου, στη γερμανική Έλτερσντορφ, καθώς και στον Ηρακλή Βόλου, στη Σκιάθο και στον Θησέα Αγριάς.

Με τέτοιες προσθήκες πάντως, ο Σαρακηνός δείχνει ότι τη νέα χρονιά θέλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και να διεκδικήσει την υπέρβαση. Άλλωστε, στην έδρα του ήταν πάντα ισχυρός, αλλά θέλει να δείξει ότι και εκτός θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει σε ένα πρωτάθλημα που προμηνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.