Έτρεξε σε λίμνη Πλαστήρα και Ρόδο ο ΣΔΥΒ

Στη Λίμνη Πλαστήρα και το 1ο Plastira’s Lake Trail Race που έγινε σε πολύ όμορφη διαδρομή, έτρεξαν την Κυριακή 9 Απριλίου 7 δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. 4η στη κατάταξη των γυναικών στον αγώνα των 20 χιλιομέτρων τερμάτισε η Μάρθα Ξηροφώτου και 5ος ο Νίκος Σιδηρόπουλος. Στον αγώνα έτρεξε επίσης ο Μπάμπης Μπάρδας και η Νεραντζούλα Πραγματευτή. Στον παράλληλο αγώνα των 10 χιλιομέτρων αγωνίστηκαν οι Στράτος Συμεωνίδης, Ευαγγελία Παπαχρήστου, Λεωνίδας Παπαχρήστος, ενώ παραβρέθηκε και η Άννη Κλειδωνάρη.

Γιορτή του αθλητισμού αποτέλεσε για τη Ρόδο ο Μαραθώνιος της πόλης που έγινε την ίδια μέρα στο νησί. Στον αγώνα των 5χιλιομέτρων έτρεξε η αθλήτρια του ΣΔΥ Βόλου Αθανασία Πατσαρούχα.Εν τω μεταξύ ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μπαίνει στη τελική ευθεία όσον αφορά τις ετοιμασίες για τη διοργάνωση του μεγάλου γεγονότος για την πόλη μας, του 3ου Ημιμαραθωνίου και του παράλληλου 24ου Δρόμου Υγείας όπως και του αγώνα 500 μέτρων για παιδιά που θα γίνουν το Σάββατο 29 Απριλίου. 35 δρομείς από την Κύπρο και τετραψήφιος αριθμός από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρών συνδυάζοντας οικογενειακώς τη συμμετοχή τους με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και ενισχύοντας στο μέγιστο τον αθλητικό τουρισμό της Μαγνησίας.

Δυο βδομάδες μετά (14 Μαΐου) θα γίνει ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού, όπου και εκεί ο ΣΔΥΒ θα συμβάλει στη συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί και τον ΕΟΣ Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, όπως και με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών του στον αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.