Έτσι έχασε τη ζωή του o Θανάσης Δεσλής-«Θαυμάσιο παιδί, υπόδειγμα οικογενειάρχη»

Ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού

Στα 49 του χρόνια «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, ο Βολιώτης Λιμενικός και πρώην διαιτητής Θανάσης Δεσλής που υπηρετούσε στη Λιμενική Αρχή Γλύφας στη Φθιώτιδα. Το τελευταίο διάστημα ο άτυχος Λιμενικός είχε πάρει απόσπαση στο νησί της Σύμης, όπου εν ώρα υπηρεσίας ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι, προφανώς από ανακοπή.

Όσοι βρίσκονταν κοντά του προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο ιατρείο του νησιού, δεν κατέστη όμως δυνατό να τον επαναφέρουν. Ο Θανάσης Δεσλής ήταν από το Βόλο, παντρεμένος, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Όλοι ανεξαιρέτως μιλάνε για ένα θαυμάσιο παιδί, υπόδειγμα οικογενειάρχη, ο οποίος είχε ασχοληθεί και με τη διαιτησία στο μπάσκετ, φτάνοντας μέχρι την Α1 χάρη στην εξαιρετική του απόδοση. Μόλις πριν 2 χρόνια είχε εγκαταλείψει την ενεργό δράση, χωρίς όλα αυτά τα χρόνια να έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι συνάδελφοι του σε Φθιώτιδα, Μαγνησία και στον τελευταίο του σταθμό στη Σύμη, είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν από κοντά τους έναν τέτοιο άνθρωπο.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.