EURO 2020: Να μπει με το δεξί θέλει η Εθνική

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η Εθνική θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2020. Απόψε η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λιχτενστάιν (21:45) με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τη βάλει από νωρίς σε θέση οδηγού του ομίλου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι πολλά (Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Πέλκας, Μάνταλος) ωστόσο άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αποφασισμένοι για το «διπλό».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Ο ιδιος παραδέχθηκε πως θα αποφασίσει λίγο πριν τη σέντρα για τους «11» που θα ξεκινήσουν.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώτο δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Δημήτρη Σιόβα και Δημήτρη Κουρμπέλη (αουτσάιντερ ο Σπύρος Ρισβάνης), αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Λεονάρντο Κούτρης και τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν ο Χάρης Μαυρίας με τον Μιχάλη Μπακάκη.
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Κάρλος Ζέκα, ενώ τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν τις θέσεις στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο λόγος για τους Τάσο Δώνη, Γιώργο Μασούρα και Δημήτρη Κολοβό.
Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου, στο 4-2-3-1 που αναμένεται να επιλέξει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.