Euroleague: Ανήμερα τα Χριστούγεννα η υποψηφιότητα του Βασίλη Σπανούλη

Οι υποψηφιότητες για την κορυφαία ομάδα της 10ετίας στην Euroleague συνεχίζονται.

Η διοργανώτρια Αρχή επέλεξε ανήμερα τα Χριστούγεννα να παρουσιάσει με σχετικό βίντεο και αυτή του Βασίλη Σπανούλη ως υποψήφιο για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας.

Όπως αναφέρεται άλλωστε στη σχετική αναφορά της διοργάνωσης, μιλάμε για έναν παίκτη που «χωρίς κανένα ίχνος αμφιβολίας, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στην ιστορία της EuroLeague».

Οι τρεις τίτλοι που έχει (2009, 2011, 2012), ο τίτλος του MVP του 2012/13, η παρουσία στην καλύτερη πεντάδα (2011/12, 2012/13 και 2014/15), το γεγονός πως είναι ήδη πρώτος σε αξιολόγηση, ασίστ και εύστοχες ελεύθερες βολές, όλα αυτά -κι ακόμα περισσότερα- φέρνουν τον Βασίλη Σπανούλη όχι απλά να είναι υποψήφιος, αλλά να θεωρείται… αδύνατο να απουσιάσει από την τελική επιλογή για τους καλύτερους της δεκαετίας. Όταν όλοι περιμένουν την στιγμή (δεν αργεί…) που θα ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στη all time list των σκόρερ. Βρίσκεται δώδεκα πόντους μακριά από την αναρρίχηση στο Νο1, εν όψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Παρασκευής (27/12, 22:00). Η σημειολογία σε περίπτωση που τα καταφέρει στο Palau Blaugrana είναι προφανής!

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.