Euroleague: Δοκιμασία για Ολυμπιακό στην Μπασκόνια, στην έδρα του φάιναλ φορ

Σε μια έδρα στην οποία θέλει να… ξαναβρεθεί τον ερχόμενο Μάιο δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στην Μπασκόνια, όπου θα φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ της διοργάνωσης, κόντρα στην τοπική ομάδα (21:45, Novasports 2) και θέλουν τη νίκη για να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να θέσουν τις βάσεις για μια καλή συνέχεια.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αφού όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, έχοντας αφήσει πίσω τους τη δύσκολη νίκη κόντρα στην Κύμη, και πλέον «κοιτούν» μόνο τους Βάσκους, θέλοντας να ζευγαρώσουν τις νίκες τους μετά το εμφατικό πέρασμα από την έδρα της Χίμκι την πρώτη αγωνιστική.

Ο Γιάνις Τίμα επιστρέφει εκεί που πέρυσι πέρασε την αγωνιστική του σεζόν, αλλά, όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα και στόχος είναι αποκλειστικά η νίκη για την ομάδα του.

Οι Βάσκοι στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος… τρόμαξαν κόσμο, αφού έπαιξαν απίθανο μπάσκετ και μετά το «διπλό» στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague, κέρδισαν τη Φουενλαμπράδα με το εντυπωσιακό 110-60.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.