Euroleague: Ετοιμος για το «3 στα 3» ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

«Αποκαλύπτεται» μπροστά στο κοινό του, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη Euroleague φέτος, με την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports 1).

Ένα γρήγορο, ομαδικό, αποτελεσματικό μπάσκετ έχει παρουσιάσει η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ στις δύο πρώτες εμφανίσεις της στη διοργάνωση, περνώντας από έδρες που παραδοσιακά γνώριζε την ήττα στο παρελθόν. Πρώτα το +21 επί της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα μέσα στη Μόσχα και εν συνεχεία το πέρασμα από τη Βιτόρια, με τη διαφορά να αγγίζει και το +19 υπέρ του Ολυμπιακού.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά… παραμιλούν με αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και δεν σταματούν να εκφράζουν το θαυμασμό τους για το μπάσκετ που παίζει η αγαπημένη ομάδα τους έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Ντέιβιντ Μπλατ. Θα κάνει το τρία στα τρία ο Ολυμπιακός κόντρα στην ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι; Έστω και χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Μπασκόνα, υπέστη ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός για διάστημα 10 ημερών.

Η Αρμάνι Μιλάνο εμπιστεύεται στην περιφέρεια την μπάλα στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς. Ο Τζέιμς έχει μέσο όρο 17 πόντους και 6 ασίστ στους δύο πρώτους αγώνες των Ιταλών που πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Μπούντουτσνοστ, στην Ποντγκόριτσα, αλλά ηττήθηκαν στο Μιλάνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρβος φόργουορντ Βλάντιμιρ Μίτσοφ μετρά 17,5 πόντους μέσο όρο φέτος, ενώ στη ρακέτα «θραύση» κάνει ο Λιθουανός Αρτούρας Γκουντάιτς, με 12 πόντους. Μπρουκς, Νέντοβιτς και Ταρτσέφσκι αναλαμβάνουν να μαζέψουν τα ριμπάουντ. Μίτσοφ, Μπέρτανς και Ντέλα Βάλε σηκώνονται με αυτοπεποίθηση έξω από τη γραμμή του τριπόντου και έχουν 50% ευστοχία στα δύο πρώτα ματς της Euroleague.

Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει ποιοτικό μπάσκετ. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Οι «κόκκινοι» της Ιταλίας προπονήθηκαν στο ΣΕΦ χθες ο βράδυ και πλέον θα φανεί στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας αν θα κάνουν το 2-1 ή θα είναι ο Ολυμπιακός που θα παραμείνει αήττητος.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Πιότρ Πάστουσιακ (Πολωνία), Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.