Euroleague: Έτοιμος για το «διπλό» ο Ολυμπιακός

Να αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Αναντολού Εφές και να πάρει ξανά το προβάδισμα για την πρόκριση στο final 4 της Euroleague θα παραταχθεί απόψε (19:30) στο «Αμπντί Ιπεκτσί» ο Ολυμπιακός.
Το 1-1 στη σειρά των play off δεν απασχολεί τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες της ελληνικής ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τους Τούρκους στο ΣΕΦ και είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον μία νίκη στην Πόλη, που θα τους ξαναδώσει το πλεονέκτημα της έδρας.
Οι Τούρκοι κατάφεραν να κάνουν το break επί ελληνικού εδάφους και τώρα έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πολλές φορές στη διάρκεια της διοργάνωσης ότι μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά και μακριά από την Ελλάδα.
Στόχος των Πειραιωτών είναι τουλάχιστον μία νίκη στα δύο ματς που θα ακολουθήσουν στην Κωνσταντινούπολη, έτσι ώστε η σειρά να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ, όπου θα κριθούν τα πάντα.
Ο τραυματίας, Ματ Λοτζέσκι απουσιάζει από την δωδεκάδα, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.