Euroleague: Για την υπέρβαση στην Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Με στόχο να κάνει την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός θ΄ αντιμετωπίσει απόψε (15/10, 22:00) την Μπαρτσελόνα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», στην πιο δύσκολη αναμφισβήτητα σποστολή που έχει έως τώρα στην Euroleague.

Οι «πράσινοι» μετά από δύο ματς (σ.σ. έχουν κι ένα λιγότερο με την Βιλερμπάν) μετρούν μία νίκη και μία ήττα, ενώ οι Καταλανοί προέρχονται από το σπουδαίο «διπλό» στον ισπανικό «εμφύλιο» με την Βαλένθια (μετά από 3 ματς έχουν δύο νίκες και μία ήττα).

Η «Μπαρτσα» είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκιση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, ωστόσο, οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς άγχος και με στόχο να κάνουν τη ζημιά.

Το πρόβλημα στην θέση «1» για την ελληνική ομάδα εξακολουθεί να είναι υπαρκτό, καθώς ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θα παίξει λόγω θλάσης, ενώ από χθες (14/10) ο Πιερ Τζάκσον αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τους «πράσινους». Απών θα είναι και ο Ιαν Βουγιούκας.

Από την άλλη η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παραταχθεί χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς, που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Το αξιοσημείωτο του αγώνα είναι το γεγονός ότι το «τριφύλλι» θα τεθεί αντιμέτωπο με τον Νικ Καλάθη για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια,

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.