Euroleague: Με Μπασκόνια ξεκινά ο Ολυμπιακός

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, η Euroleague, ανοίγει τις πύλες της στο κοινό σήμερα (12/10) υποσχόμενη πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις ως τον Μάιο του 2018, οπότε θα αναδειχθεί η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Από την Ελλάδα συμμετέχουν οι «μόνιμοι» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με τους «ερυθρόλευκους», φιναλίστ στην περυσινή διοργάνωση, να σέρνουν το… χορό.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεκινά, όπως και στην Α1, εκτίοντας τιμωρία της έδρας, γι΄ αυτό και θα υποδεχθεί την Μπασκόνια στο κλειστό του Ρεθύμνου «Δύο Αοράκια» (21:00), αντί για το ΣΕΦ.

Η συμμετοχή του Μπράιαν Ρόμπερτς αποκλείστηκε και σε συνδυασμό με την απουσία του Σπανούλη δημιουργείται πρόβλημα στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, που θα πρέπει να παίξει όχι μόνο με δύο λιγότερους γκαρντ αλλά με απόντες τους σημαντικότερους.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Πέμπτης θα παίξουν: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αρμάνι Μιλάνο (20:00), Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης (20:00), Μπάμπεργκ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00), Μάλαγα-Φενερμπαχτσέ (22:00).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.