Euroleague: Με τη λαβωμένη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός

Τη «βασίλισσα» της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00) ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Οι «πράσινοι» στοχεύουν να κρατήσουν απόρθητο κάστρο την έδρα τους στη φετινή διοργάνωση και να φτάσουν στην έκτη νίκη σε εννέα αγώνες. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει προβλήματα, αφού ο Γκάμπριελ, ο οποίος ένιωθε ενοσχλήσεις στο γόνατο, ξεπέρασε το πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεσή του.
Αντίθετα, οι Ισπανοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Αγιόν, Κούζμιτς, Ράντολφ και Γιουλ, που σημαίνει ότι έχουν πολλές και πολύ σημαντικές απουσίες, ειδικά στη ρακέτα και την περιφέρεια.
«Η Ρεάλ είναι μια εκπληκτική ομάδα. Ακόμα κι αν προσπαθήσεις να παίξεις άμυνα, είναι δύσκολο να το κάνεις τόσο καλά απέναντί τους, γιατί έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε, είναι πως θα χρειαστούμε πάνω από 80 πόντους για να κερδίσουμε», είναι η εκτίμηση του τεχνικού του πρωταθλητή Ελλάδας.
Στις υπόλοιπες δύο αποψινές συναντήσεις, η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχθεί τη Χίμκι (19:45) του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ η Μάλαγα περιμένει στην Ανδαλουσία την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.