Euroleague: Νίκη για να μην μπλέξει περισσότερο θέλει ο Ολυμπιακός

Νίκη και μόνο νίκη, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα με την πρόκρισή του στα play offs της Euroleague θέλει απόψε (19/03, 21:00 Novasports 1) κόντρα στην Μπάγερν ο Ολυμπιακός.

Οι έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς έχουν «πληγώσει» πάρα πολύ τους «ερυθρόλευκους», που ενώ πριν από λίγους μήνες «κυνηγούσαν» την τετράδα, τώρα δίνουν μάχη για την 8η θέση, που θα δώσει το τελευταίο «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι απουσίες που υπάρχουν ενόψει της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς, που επίσης μάχονται για την πρόκριση, είναι πολλές και σημαντικές. Η μεγαλύτερη είναι αυτή του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και δεν προλαβαίνει το ματς, ενώ άκρως σημαντική είναι και αυτή του επίσης τραυματία, Γιάνις Στρέλνιεκς.

Σε αυτους τους δύο προστέθηκε από χθες (18/03) και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έχει τενοντίτιδα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πρώτοι δεν θα προλάβουν ούτε την μεθαυριανή (21/03) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια.

Οι Βαυαροί έχασαν πολύτιμο έδαφος μετά τις ήττες από Μακάμπι και Ζαλγκίρις και σε περίπτωση ήττας θα μείνουν εκτός σοβαρού απροόπτου εκτός playoffs, καθώς συν τοις άλλοις χάνουν σε όλες τις ισοβαθμίες. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στέφαν Γιόβιτς, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.