Euroleague: Νίκη ίσον με πρόκριση για τον Παναθηναϊκό

Τη νίκη που θα τον φέρει «αγκαλιά» με την πρόκριση στα play offs της Euroleague θα επιδιώξει απόψε (22/03, 21:45) στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός.

Απέναντι στην πολύ δυνατή εφέτος, Αρμάνι, οι «πράσινοι» δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλεια, μιας και σε τυχόν τέτοια περίπτωση θα αναζητεί ένα θαύμα στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς που έχει να δώσει με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπούντουτσνοστ.

Μετά από 27 αγώνες οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (14-13) και γίνεται αντιληπτό πόσο μεγάλη σημασία έχει ο σημερινός αγώνας και για τις δύο. Το ιταλικό συγκρότημα ηττήθηκε… στο νήμα πριν από δύο ημέρες στην Μαδρίτη από την Ρεάλ, ενώ οι «πράσινοι» πήραν αγχωτική νίκη επί της Μπασκόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στον πρώτο γύρο η Αρμάνι είχε νικήσει με +3 τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, οπότε η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα ψάξει δοθείσης της ευκαιρίας και την κάλυψη της διαφοράς, έτσι ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε να έχει το «πάνω χέρι».

Το βάρος στην άμυνα θα πέσει στο μαρκάρισμα του Τζέιμς, ο οποίος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δοθεί προσοχή στους υπόλοιπους παίκτες της ιταλικής ομάδας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Μπασκόνια με την Ρεάλ, ματς με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον, με τους «αιώνιους» να ελπίζουν σε ήττα των Βάσκων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.