Euroleague: Ψάχνει αντίδραση με Φενέρ ο Ολυμπιακός

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παναθηναϊκό), θα παραταχθεί απόψε στο ΣΕΦ (15/11, 21:00) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αντιδράσουν ύστερα από τις απανωτές ήττες σε Μόσχα και ΟΑΚΑ και να πάρουν την 4η νίκη τους στη διοργάνωση, έτσι ώστε να ανεβάσουν την ψυχολογία τους ενόψει του δεύτερου «κολλητού» ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό και πάλι στο ΟΑΚΑ, αυτή την φορά για την Α1 μπάσκετ (18/11, 18:00).

Απέναντί του ο Ολυμπιακός θα βρει μία εξαιρετική ομάδα, όπως αποκάλεσε την Φενέρ ο Ντέιβιντ Μπλατ στην χθεσινή (14/11) συνέντευξη Τύπου, η οποία μετά από 6 ματς μετρά μία ήττα και 5 νίκες.

Νέο πρόσωπο στους Τούρκους θα είναι ο άλλοτε ερυθρόλευκος γκαρντ, Ερικ Γκριν (αποκτήθηκε μετά το σοβαρό τραυματισμό του Τάιλερ Ενις), ο οποίος ανανέμεται να δώσει μεγάλη ποιότητα στην περιφέρεια της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Κάρλος Περούγκα (Ισπανία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.