Ζητείται νίκη στο Μόναχο για τον Ολυμπιακό

Επιστροφή στις νίκες αναζητούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός στη Euroleague, μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για την Α1. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, απόψε (20/11, 21:30) οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Λίγες ώρες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός μετέβη, χωρίς τον τραυματία Αξέλ Τουπάν στην αποστολή του, στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Ο σύλλογος του Πειραιά προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παναθηναϊκός, Φενερμπαχτσέ) στη διοργάνωση και χρειάζεται πάση θυσία το «διπλό» για να επανέλθει στις επιτυχίες και να ξαναβρεί την καλή ψυχολογία του.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ μοιράζεται το ίδιο ρεκόρ με τους Γερμανούς (3 νίκες – 4 ήττες). Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων του στην επιστροφή στη Eurοleague, ύστερα από δύο χρόνια.

Η Μπάγερν κατάκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Γερμανίας από το 2014, παίρνοντας έτσι τη θέση της Μπάμπεργκ στην πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι στο Μόναχο ήδη ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός, χάνοντας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με 79-80.

Την ώρα που η ενίσχυση τόσο με έναν γκαρντ, όσο και με έναν ψηλό φαίνεται επιβεβλημένη στο λιμάνι, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει τις λύσεις για να μη μείνει ακόμη πιο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα με 2-0 και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι σε Χίμκι και Μπασκόνια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.