Europa League: Σκορ πρόκρισης θα κυνηγήσουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, για το καλύτερο στο Ισραήλ ο Πανιώνιος

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξεκινούν απόψε την ευρωπαϊκή τους «περιπέτεια», ενώ ο Πανιώνιος θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο όνειρο…

Από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, ο «δικέφαλος του Βορρά» μπαίνει πρώτος στη μάχη. Στις 19:30 στο Κίεβο (Cosmote Sport 2) οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να φύγουν νικητές από την έδρα της Ολιμπίκ Ντόνετσκ έτσι ώστε να «καθαρίσουν» από το πρώτο κιόλας ματς την υπόθεση πρόκριση.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς συμμετέχει για πρώτη φορά στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Θέλει συνέχεια ο Πανιώνιος
«Άνοιξε η όρεξη» στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ του Πανιωνίου μετά την επιτυχία επί της Γκόριτσα στον Β΄ προκριματικό της διοργάνωσης κι απόψε οι «κυανέρυθροι» θα τα δώσουν όλα στο Ισραήλ για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45, Novasports 2).

Μετά από 10 χρόνια οι Νεοσμυρνιώτες επέστρεψαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και, μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο καθώς επικράτησαν δύο φορές των Σλοβένων στα ματς που έδωσαν. Το έργο τους απέναντι στους Ισραηλινούς θα είναι σαφώς πιο δύσκολο, παρ΄ όλα αυτά ο Γρηγορίου και οι παίκτες του αισιοδοξούν ότι η Μακάμπι είναι ομάδα που μπορεί να αποκλείσει ο Πανιώνιος, αρκεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απόψε.

Το αρνητικό για τους «κυανέρυθρους» είναι πως και από τα δύο ματς θα απουσιάσουν οι Ιρανοί, Μασούντ και Χατζησαφί, λόγω του κανονισμού στη χώρα τους που τους απαγορεύει να αντιμετωπίσουν ομάδα από το Ισραήλ.

Να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς θέλει ο Παναθηναϊκός
«Το μάθημα έγινε πάθημα;» Αυτό θα φανεί απόψε (σε πρώτη φάση και σε μία εβδομάδα στο Μπακού) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γκαμπάλα (21:30, Cosomote Sport 1), την ομάδα που τον «πέταξε έξω» πριν από δύο χρόνια στα play off της ίδιας διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» καλούνται να μην επαναλάβουν τις εμφανίσεις που έκαναν με τους Αζέρους το καλοκαίρι του 2015 και από το πρώτο κιόλας ματς να δείξουν «ποιος είναι το αφεντικό» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Το ρόστερ δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί, παρ΄ όλα αυτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτιμά ότι η ομάδα του είναι έτοιμη, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά, για να αποκλείσει την Γκαμπάλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.