Έβαλε δικηγόρο, για να πάρει τα χρήματα από τη μεταγραφή Τσιμίκα ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του και βρίσκεται σε αναμονή συνάντησης με τον Γιώργο ή τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα…

Παράλληλα όμως, ο Βιεϊρίνια ασχολείται, όπως και ο Ανέστης Ασλανίδης, ο μπατζανάκης του, με την ομάδα “ΑΣ Νεάπολης-Αντρέ Βιεϊρίνια”, η οποία διεκδικεί πλέον χρήματα για τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ, όχι τα λεγόμενα “τροφεία”, αλλά ένα άλλο ποσό “αλληλεγγύης”, όπως λέγεται, που παίρνουν οι ομάδες στις οποίες είχε δελτίο ο παίκτης που κάνει μεταγραφή.

Ο Τσιμίκας είχε 5 χρόνια δελτίο στον ΑΣ Νεάπολης-Βιεϊρίνια και έτσι σύμφωνα με το Νόμο για κάθε χρόνο δικαιούται 0,25%, άρα για 5 χρόνια 1,25% της μεταγραφής! Βάλτε λοιπόν ότι η μεταγραφή στοίχισε 14 εκατομμύρια ευρώ και βγάλτε το ποσό που θα πάρει ο ΑΣ Νεάπολης-Βιεϊρίνια, πάνω από 100.000 ευρώ, αφαιρούμενων κάποιων φόρων, ένα ποσό ικανό να διατηρήσει σε καλό επίπεδο τον σύλλογο για τα επόμενα 10 χρόνια!

Την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζέμπερης, που εκπροσωπεί και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος δέχθηκε να ασχοληθεί, αφού το ζήτησε ο Ασλανίδης και έτσι το θέμα μπήκε σε τροχιά επίλυσης.

πηγή: sfina.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.