Έβγαλε μαγνητική ο Ρόβας, ελπίδες για τους άλλους δύο

Στο ιατρικό δελτίο της Νίκης, Καντούτσης και Παπαδόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Αυτό θα συνεχιστεί την Τετάρτη και την Πέμπτη. Την Παρασκευή θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή τους. Οι παίκτες δείχνουν να ανταποκρίνονται στη θεραπείά και οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις. Ως αποτέλεσμα αυτού, αποφασίστηκε η μαγνητική εξέταση να γίνει μόνο στην περίπτωση, που την Παρασκευή, όταν και θα λάβουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, αισθανθούν ενοχλήσεις. Στην περίπτωση που το βγάλουν κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις, θα θέσουν εαυτούς στη διάθεση Κούτση για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, διαψεύδοντας παράλληλα τις αρχικές προβλέψεις για απουσία τους από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Ρόβα έκανε μαγνητική. Η διάγνωση αναφέρει θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για 15-20 μέρες.

Τέλος, σημειωθεί ότι η αλλαγή ημερομηνίας της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου αντιμετωπίστηκε θετικά στη Νίκη, καθώς δε θα παίξει με την Ξάνθη το τριήμερο 4-6 Δεκέμβρη, αλλά από τις 18 έως τις 20 του ίδιου μήνα, όταν θα έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις για το ημερολογιακό έτος 2018 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.