Εξάντληση διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος στη θύρα VIP, διάθεση των υπολοίπων ως 31/8

Νέα ανακοίνωση για τα διαρκείας εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος, στην οποία επισημαίνει ότι θα διατίθενται ως το προσεχές Σάββατο εκτός απ’ αυτά για τη θύρα των VIP, που εξαντλήθηκαν. Επίσης ενημερώνει ότι τα απλά εισιτήρια για τους αγώνες με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα τιμώνται 15 ευρώ, ενώ στα υπόλοιπα ματς 10 ευρώ. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου στις 2.00 μ.μ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9.00 π.μ.-2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ. και το Σάββατο 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει νομοθεσίας, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ η έκδοση Kάρτας Φιλάθλου είναι απαραίτητη και για την αγορά εισιτηρίων αγώνα.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 150 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην VIP) και τα γυναικεία 100 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην VIP).

Τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα VIP έχουν εξαντληθεί. Ως εκ τούτου στη θύρα των VIP δε θα εκδίδονται ούτε απλά εισιτήρια.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι με βάση την πολιτική των εισιτηρίων της, σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για όλες της θύρες (πλην των VIP), ενώ στους αγώνες με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τα εισιτήρια θα τιμώνται 15 ευρώ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.