Εξασφάλισε χορηγία από το κατάστημα της Benetton στον Βόλο ο Ρήγας

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Σιουμουρέκης και το διοικητικό στέλεχος της "UNITED COLORS OF BENETTON" κα. Μαρία Τσιμπουκλή.

Τη χορηγία του καταστήματος “UNITED COLORS OF BENETTON” εξασφάλισε ο Ρήγας Φεραίος, που ανακοίνωσε τα εξής:

“Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» ανακοινώνει άλλη μία σημαντική χορηγική συνεργασία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Θέλουμε, λοιπόν, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας, προς το κατάστημα ένδυσης “UNITED COLORS OF BENETTON”, που λειτουργεί στην πόλη του Βόλου, στον πεζόδρομο της Ερμού 68, για την οικονομική στήριξη προς τον Σύλλογό μας.
Η συμφωνία της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του καταστήματος, όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη και η “UNITED COLORS OF BENETTON” από το διοικητικό στέλεχος της, την Βελεστινιώτισσα κα. Μαρία Τσιμπουκλή.
Θεωρούμε χρέος μας να αναφέρουμε δημοσίως τη στήριξη προς τον Σύλλογο όσων στέκονται πλάι μας και συνεισφέρουν στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας, από την πρώτη στιγμή που τους έχει ζητηθεί.
Κάθε προσφορά προς το ΡΗΓΑ μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο για την υλοποίηση των στόχων”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.