Εξασφαλισμένο μπάτζετ από την πρόταση της Ερασιτεχνικής Νίκης

Μία δυνατή και αξιόπιστη πρόταση λένε οι πληροφορίες πως θα είναι αυτή που θα καταθέσουν τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης, τα οποία θα ασχοληθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα, θέλουν να έχουν και την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης, γι’ αυτό και θα επιδιώξουν να πάρουν το ΟΚ από το κορυφαίο όργανο του συλλόγου, για να υλοποιήσουν το σχέδιό τους. Η Γ.Σ. θα γίνει στις 12 Ιουνίου, εκτός απροόπτου, αν και κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί οριστικά την Τετάρτη (31/5) στο Δ.Σ. στα γραφεία της Ερασιτεχνικής.

Αυτή η πρόταση θα καλύπτει, όπως διαρρέεται, τις ανάγκες για μία ανταγωνιστική πορεία του χρόνου για τη Νίκη, χωρίς να γίνεται λόγος για κατάκτηση του πρωταθλήματος ως αυτοσκοπό, ενώ να τονιστεί ότι κάποιοι απ’ αυτούς που θα συνδράμουν οικονομικά δε θα θελήσουν να γίνει γνωστό το όνομά τους.

Μάλιστα, σκοπός όσων μπαίνουν μπροστά στο νέο εγχείρημα είναι να έχει εξασφαλιστεί το μπάτζετ μέχρι το τέλος της περιόδου, πριν ξεκινήσει η σεζόν, κάτι που μεταφράζεται ότι δεν υπολογίζουν στα όποια έσοδα θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι επιλογή τους είναι να συγκεντρωθεί ένα ποσό, το οποίο θα καλύπτει τα έξοδα μέχρι και τη λήξη της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς τον Μάιο. Μόνο έτσι θα ξεκινήσουν, όπως έχουν αποφασίσει στις μεταξύ τους συζητήσεις, να υλοποιούν το πλάνο τους, αφού επιθυμούν να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις για χρηστή διοίκηση τόσο στους φιλάθλους όσο και στους παίκτες που θα έρθουν. Κι όλα αυτά με δεδομένο ότι προτάσεις στην Ερασιτεχνική δεν κατατέθηκαν μέχρι τη Δευτέρα 29/5, που ήταν η καταληκτική προθεσμία, όποτε θα είναι απίθανο να μην τεθούν επικεφαλής στη νέα προσπάθεια.

Βέβαια, όπως πρώτο το magnesiasports σημείωσε τη Δευτέρα, το Πανθεσσαλικό θα είναι αυτό που θα κρίνει τον προγραμματισμό, αφού μία θετική απάντηση από τα Τουριστικά Ακίνητα θα έλυνε πολλά προβλήματα, καθώς θα εξασφάλιζε χώρο προπόνησης και αποδυτήρια, εκτός φυσικά από την έδρα της ομάδας και οι άνθρωποι που είναι έτοιμοι να «τρέξουν» το πλάνο για την καινούρια χρονιά θα μπορούν έτσι χωρίς την πίεση του χρόνου να κάνουν έργα στο Π. Μαγουλάς, ώστε να υποδεχθούν τις ακαδημίες.

Μέχρι τη Γ.Σ. και φυσικά με την επιθυμία να έχει γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες αν θα δοθεί ή όχι το Πανθεσσαλικό στη Νίκη, δεν αποκλείεται να έχουμε και τις πρώτες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ. Πάντως, τίποτα δε θα βγαίνει προς τα έξω, αν δεν έχει πρώτα συντελεστεί.

Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τα ηνία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και προέρχονται από την Ερασιτεχνική συναντιούνται συνεχώς ανά δύο τρεις μέρες και μάλιστα αυτό γίνεται κατ’ επιλογήν τους συνήθως όχι στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, όπου και οι τοίχοι… έχουν αυτιά, αλλά σε διαφορετικό χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει μυστικότητα και να μη βγαίνει τίποτα προς τα έξω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.