Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπόγδανος, δεν προπονήθηκε ο Ίλτσογλου

Για τη Λευκάδα θα αναχωρήσει στις 14.00 του Σαββάτου η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού στις 17.00 την Κυριακή (31/3) αντιμετωπίζει την τοπική Δόξα για την 21η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Είναι ένα ματς κόντρα σε ένα ισχυρό αντίπαλο, που είναι τρίτος στη βαθμολογία και ο οποίος ξεκίνησε βάσει του μεγάλου του μπάτζετ με στόχο την πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός Β. από τη μεριά του έχει κάνει τις νίκες που πρέπει και θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα, για να μη κερδίσει τη σωτηρία του. Έτσι θα πάει χωρίς άγχος στο νησί του Ιονίου και για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, αφού εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Μπόγδανος, που δεν προπονείται και κάνει μόνο φυσικοθεραπείες λόγω προβλήματος στη μέση, που του στέρησε τη συμμετοχή και στην προηγούμενη νικηφόρα αναμέτρηση με τον ΑΟΚ Βέροιας.

Θέμα υπάρχει και με τον Θοδωρή Ίλτσογλου, ο οποίος στον αγώνα με τους Βεροιώτες υπέστη βαριά κάκωση στον δικέφαλο και δεν έχει προπονηθεί καθόλου την τρέχουσα βδομάδα, αλλά η τεχνική ηγεσία ευελπιστεί ότι θα είναι διαθέσιμος και πως θα αγωνιστεί για κάποιο διάστημα.

Γ’ Εθνική/3ος όμιλος

21η αγωνιστική

Κυριακή 31 Μαρτίου

Βικέλας 17.00 ΑΟΚ Βέροιας-Ίκαροι Τρικάλων

Βλαχάβειο 17.00 Καλαμπάκα-Πρωτέας Γρεβ.

Μελίκης 17.00 ΓΑΣ Μελίκης-Τιτάνες Παλαμά

Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Ολυμπιακός Β.

Πρέβεζας 17.00 Νικόπολη Πρέβ.-Μαντουλίδης

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 17.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Εύαθλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.